Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.
Ok

Menu

 

KOH-I-NOOR

 

мкд
мкд
 

Цена 73 мкд

ново

 

Цена 659 мкд


 

Цена 990 мкд

ново

 

Цена 11 мкд


 

Цена 309 мкд


графитен молив KOH-I-NOOR

 

Цена 7 мкд


ножици KOH-I-NOOR

 

Цена 175 мкд


 

Цена 169 мкд


ножици KOH-I-NOOR

 

Цена 205 мкд


 

Цена 379 мкд


 

Цена 24 мкд


блок за цртање KOH-I-NOOR

 

Цена 279 мкд


перничка за печати KOH-I-NOOR

 

Цена 175 мкд


боја за налив перо KOH-I-NOOR

 

Цена 119 мкд


 

Цена 79 мкд


 

Цена 389 мкд


 

Цена 24 мкд


 

Цена 24 мкд


мина за микро моливи KOH-I-NOOR

 

Цена 55 мкд


резервна гумаKOH-I-NOOR

 

Цена 6 мкд


пластичен додаток KOH-I-NOOR

 

Цена 35 мкд


Сликарски и школски прибор

Производите од марката Koh i Noor се произведуваат во Чешка и се погодни за потребите на пазарот и во областа на дизајнот, за уметниците, за училиштата и за канцелариите. Тие имаат широк спектар на производи, како што се акварел бои, акрилни бои, технички моливи, ножици, школски креди, шаблони за сликање, глина за моделирање, линијари и многу други.

 

Дрвените боички со многу тврда мина се идеални за училиштата и за сликање на големи површини, бидејќи оставаат многу интензивна трага. Уметничките пастели се користат за цртање, боење, прецртување и кај останатите техники. Лесно се нанесуваат на површината, идеални се за цртање на обоена хартија. Лесно се нанесуваат и меѓусебно се мешат. За подобар цртеж препорачуваме да се користи фиксатор за да може бојата подобро да се стабилизира на површината.

 

 

 

Marketing & Social Media Manager

06.02.2023

Ако веке ти е досадно да си само вработени во агенцијаимаме позиција на која ке можеш да одлучуваш! Hej,mi...

Agent online prodaje za srpsko tržište

03.02.2023

Hej! Ako ti je umetnost bliska sigurno znaš za nas! Mi smo najpoznatiji e-shop za slikarski pribor...

Агент на онлајн продажба на бугарскиот пазар

01.02.2023

Ние сме млад тим, дел од голема меѓународна фирма за онлајн трговија, кој е оформен во Скопје пред...

EAA 2021 Жири Интервју - Бугарија

11.08.2021

Омилена техника? Цртање или сликање?


Created by the system www.fast-webshop.com

MTFkNW