Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.
Ok

Menu

 

Marketing & Social Media Manager

03.02.2023

Marketing & Social Media Manager

Ако веќе ти е досадно да си само вработен во агенција, имаме позиција на која ќе можеш да одлучуваш!

Ако веќе ти е досадно да си само вработен во агенција,
имаме позиција на која ќе можеш да одлучуваш!

Хеј,
ние сме ARTMIE - најголемиот онлајн продавач на материјали за сликање во централна Европа и на Балканот. Присутни сме на 14 пазари, ако сакаш да дознаеш повеќе за нас, повели.

Од 2019 година имаме тим во Скопје, кој работи на опслужување на сите околни пазари. Од 2020 година почнавме да се занимаваме со дигитален маркетинг и сега ни треба професионалец кој ќе организира активности за дигитален маркетинг.

Која е нашата цел со ова работно место?

Имајќи го во предвид потенцијалот што го создадовме во луѓето во Скопје како и системот што го создадовме за други активности, веруваме дека можеме многу да напредуваме и во маркетингот. Може многу да ни помогне некој кој знае што е маркетинг план и кој ги препознава платформите што се погодни за тоа.

Потребен ни е маркетинг менаџер кој ќе го искористи потенцијалот на нашиот тим и со помош на сите нас ќе работи заедно на квалитетни содржини и промоции на нашите пазари.

Како ја гледаме работата и развојот на позицијата?

Во нашата канцеларија имаме тим од луѓе кои што работат на различни пазари како Србија, Бугарија, Хрватска, Грција, Италија итн. Како фирма сме пристуни на 14 пазари а тимот во Скопје има луѓе кои работат на скоро 10 од тие пазари. Ни треба некој кој ќе поминува 8 часа дневно размислувајќи за содржината на социјалните мрежи и како може да се искористи нивниот потенцијал. Исто така, би сакале по 3-6 месеци тимот заедно со менаџерот да се издигнат на такво ниво што оттука ќе се смислуваат промотивни кампањи според нашиот календар, независно од седиштето во Словачка.

Што би била работата на маркетинг менаџерот?

- ќе учествуваш во креирање на маркетинг стратегија за пристап кон пазарот
- ќе креираш маркетинг календар со активности и ќе работиш на неговиот развој
- ќе работиш заедно со тимот и ќе делегираш и организираш работни обврски
- ќе работиш на креирање на стратегија за комуникација со инфлуенсери
- ќе организираш и ќе ги следиш локалните активности за контент за социјалните мрежи
- ќе бараш нови трендови и можности во маркетинг светот и ќе работиш со AI алатки за маркетинг
- заедно со тимот ќе анализираш пракси од светските брендови преку TikTok, Instagram, Pinterest...
- по потреба ќе се работи на брз видео едитинг на контент кој ќе се креира во канцеларија

Каква личност ни треба?

- некој кој има амбиција за менаџерска позиција и да биде личност што ќе одлучува
- личност отворена за нови технологии и да не се плаши од новитетите во светот на технологијата
- некој што сака да работи и да се докаже, на направи чекор напред во својата каријера
- некој кој е отворен за нови искуства, сака да патува и сака да запознава нови луге
- некој кој знае што е тимска работа и што значи делегирање на работните обврски
- некој со минимум 2 години искуство работа во маркетинг агенција

Што можеш да очекуваш?

- ќе имаш само еден бренд со кој ке работиш и ти ќе ја смислуваш стратегијата за развој
- ќе имаш можност да работиш со широк спектар на алатки за маркетинг (AdWords, FB Ads, SEO, Pinterest, Amazon...)
- ќе работиш во фирма што е присутна во 13 пазари, ќе дознаеш нови маркетинг пракси
- ќе имаш тим на луѓе со кои ќе можеш да ги реализираш твоите маркетинг идеи
- ако има квалитетен настан ќе патуваш на настани
- ќе имаш можност да се усовршуваш со квалитетни онлине курсеви

Како да аплицираш?

Кликни на копчето аплицирај и пополни го едноставниот и краткиот прашалник и прикачи го своето CV. Дополнително ќе се чуеме за сите работи што те интересираат и нас нѐ интересираат. Најважно е оваа работа да ти се допаѓа и ти да си вистинската личност за нашиот тим и таа позиција.


Created by the system www.fast-webshop.com

ZjMzNT