Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.
Ok

Menu

 

Introduction » Подготовка за сликање » Подготовки за подлога

Подготовки за подлога

Нанесувањето на бои во некои исклучиви случаи може да се нарече завршна фаза на вкупната изработка. Понекогаш важно е да ја подротвите повшината за добро да ја прифати бојата. Gesso е бела мешавина, формирана со комбинирање на врзувачи и адитиви на креда, гипс и пигмент. Обично се користи за уметничка обработка на дрво, платно и скулптури пред нанесување на самата боја.


мкд
мкд
 

Цена 419 мкд

ново

 

Цена 789 мкд

ново

 

Цена 209 мкд

ново

 

Цена 1,390 мкд


 

Цена 359 мкд


 

Цена 359 мкд


премаз за грундирање

 

Цена 179 мкд

ново

 

Цена 759 мкд


аеросолен лепак за шаблони - 100 ml

 

Цена 479 мкд


термо лента за ограничување на платно

 

Цена 559 мкд 

Цена 939 мкдЦена 990 мкд


 

Цена 479 мкд


магнетен медиум за грундирање Kreul


Цена 669 мкд


 

Цена 789 мкд


 

Цена 279 мкд


подготовки за сликање Umton

 

Цена 1,190 мкд


 

Цена 509 мкд


 

Цена 159 мкд

Агент за онлајн продажба на албанскиот пазар

02.03.2023

Хеј! Ако уметноста ти е блиска, сигурно знаеш за нас! Ние сме најпознатата е-продавница за сликарски...

Агент за онлајн продажба на бугарскиот пазар

01.03.2023

Хеј! Ако уметноста ти е блиска, сигурно знаеш за нас! Ние сме најпознатата е-продавница за сликарски...

Marketing & Social Media Manager

03.02.2023

Ако веќе ти е досадно да си само вработен во агенција, имаме позиција на која ќе можеш да одлучуваш!

Агент за онлајн продажба на српскиот пазар

03.02.2023

Хеј! Ако уметноста ти е блиска, сигурно знаеш за нас! Ние сме најпознатата е-продавница за сликарски...


Created by the system www.fast-webshop.com

YThkM2Zl