Со користење на нашата страница ги прифаќаш СИТЕ колачиња да се превземаат од страна на твојот пребарувач и уред.

Menu

 
Reels Image

Политика на приватност

Политика за приватност

 
 
Обработката на лични податоци се однесува на согласност на субјектите на податоците заради испраќање деловни пораки и за други активности на директен маркетинг преку Интернет.

Идентификација на контролорот и податоци за контакт

1. Контролор на вашите лични податоци е СЛИКОМАНИА ДООЕЛ, бул. Партизански одреди 76/4, 1000 Скопје, ЕМБС: 7044615 (во понатамошниот текст “Контролор”).

2. Контакт информации за Офицер за заштита за личните податоци се следните: Горан Димитријевиќ, директор на фирмата, email: gdpr@slikarskipribor.mk, тел: 071 910 939.

Правен основ за законско процесирање на личните податоци

1. Правниот основ за процесирање на вашите податоци е ваша согласност дадена на Контролорот по основ на член 6 (1) (a) Регулација (EC) No 2016/679 Европскиот Парламент и Советот за заштита на поедниците во врска со процесирањето на личните податоци и слободниот протокол и размена на таквите податоци со кој се укинува Директивата 95/46 / EC (Општа Одредби за заштита на личните податоци) (во понатамошниот текст „Одредби“).

Цел на процесирање на личните податоци

1. Целта на процесирање на вашите лични податоци е за употреба на системот, деловна комуникација и други маркетинг антивности на Контролорот со вас.

2. Не постои автоматка индивидуална одлука која ја донесува Контролорот во врска со членот 22 од Одредбите.

Временски рок на чување на личните податоци

1. Рокот во кој ќе се чуваат вашите лични податоци од Контролорот е 3 години, и не подолго од тоа, освен ако вашата согласност за употреба на податоците (за оваа цел) не се повлече во времетраење на рокот.

Други корисници на личните податоци

1. Вашите лични податоци ќе бидат користени само од следните корисници:
Bohemiasoft s.r.o. (сервер и веб администратор) , Unihost s.r.o. (сервер администратор), Casablanca INT (оператор на центарот за податоци), ARTMIE spol, s.r.o. (маркетинг консалтинг), ДАЦБОЈ ДООЕЛ Скопје (сметсководствени услуги) и ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС Д.О.О.Е.Л. Скопје (достава на пратки).

Права на корисникот на личните податоци

1. Под збир на услови на користење на личните податоци, наведени во Одредбите имате право да барате од вашиот Офицер пристап, исправка или отсранување на вашите лични податоци како и лимитирање на обработката на вашите лични податоци, имате право на приговор за обработка на вашите лични податоци, како и правото на преносливост на вашите податоци.

2. Имате право во било кое време да ја повлечете согласноста за обработка на вашите лични податоци кое е дадено на Контролорот. Во случај тоа да се случи, ова нема да влијае на законитоста на правата за обработка дадени во минатото, пред тие да бидат повлечени. Вашата согласност за обработка на лични податоци може да се повлече со испраќање е-пошта на gdpr@slikarskipribor.mk.

3. Доколку сметате дека обработката на вашите лични податоци или дека Одредбата била злоупотребена, имате право, помеѓу другото, и да поднесете жалба кај надлежниот орган.

4. Немате никаква обврска да ги доставите вашите лични податоци. Поднесувањето на вашите лични податоци не е договор што има законски обврски ниту вклучува потреба за склучување договор.

 

Општите деловни услови стапуваат на сила на 23.05.2018 година.

Инструкции како да нацртате фигура

25.06.2023

Цртањето на човечката фигура е нешто што навистина може да ги мачи дури и професионалните сликари. Сепак,...

Вашиот водич за техниката Pouring art

19.06.2023

Има нешто магично во истурањето боја. Тоа е како да правите некаква алхемиска напивка, па не е чудно...

Направете сами - украсни свеќи со растенија

18.06.2023

Свеќите се едноставна и непретенциозна декорација која може да го направи секој ентериер пријатен. Сепак,...

Цртеж со молив - совети за почетници и напредни

16.06.2023

Цртежот е еден од најосновните начини за вежбање на вашата креативност. Без разлика дали користите молив,...


Created by the system www.fast-webshop.com

N2U5NWY
Популарни производи
Во износ: 0
Сите во кошот
Почестете се со креативно изненадување
{IMAGE}
{NAME}
На залиха Број: {NUMBER} Цената: {PRICE} мкд
-
1
+
Додај во кошница
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
На залиха Број: {SECOND_NUMBER} Цената: {SECOND_PRICE} мкд
-
1
+
Додај во кошница